Nuk keni produkte në shportë

Provo

Salmon me lakër jeshile

Koha totale:

4 Min

Përbërësit:

• 2 x 100g fileto salmoni
• 1 spec i kuq djegës i prerë në feta
• 1 lugë çaji xhenxhefil
• 300g lakër jeshile
• 2 lugë çaji vaj ulliri
• 1 lugë çaji vaj susami
• 2 thelpinj hudhër
• 2 lugë çaji salcë soje

Pregatitja:

1. I lyeni filetot me xhenxhefil, spec djegës dhe pak kripë.
2. Hidhni 100 ml ujë në tenxheren MultiCooker
3. Shtoni lakrat jeshile dhe sipër tyre vendosni filetot. Mbyllni kapakun dhe valvulën e lirimit të presionit. Shtypni BUTONIN FISH dhe programojeni për 4 minuta.
4. Ndërkohë, e nxeheni vajin në një tigan të vogel, shtoni hudhër dhe i gatuani për pak deri sa të skuqen. Vendosni lakrat, filetot në pjaten e shërbimit. Shërbehet me salcë soje & me vaj.

Author : Delimano