Nuk keni produkte në shportë

Provo

Salmon i tymosur

Koha totale:

1 Orë

Përbërësit:

• 250g fileto salmoni
• 1 lugë çaji me lëkurë portokalli
• 2 lugë çaji lëng portokalli
• 4 lugë gjelle kopër e grirë imët
• Piper i zi
• 220g salmon i tymosur
• 2 të bardha veze të rrahura lehtë
• 125 ml krem frutash
• Sallatë jeshile e freskët

Pregatitja:

1. Grini në blender salmonin e tymosur me lekuren e portokallit, lengun e portokallit
2. Në një tas shtoni 2 të bardhat e vezes, kremi frutash I përzieni me blendër deri përbërja të homogjenizohet. Përzieni me salmomin e bluar në blendër. Mbushni
flitetot e salmonit me kremin e përftuar. I vendosni në tenxheren MultiCooker me ujë të ngrohtë. Mbylleni kapakun dhe shtypni BUTONIN WARMING programojeni për 2 orë.
3. Shtypni BUTONIN CANCEL dhe i hiqni nga tenxherja dhe i lini që të ftohen pak. Më pas i vendosni në frigorifer. Mundoheni ti jepni formë kubike me një thikë.
4. Shërbehet me sallatë të freskët dhe kopër

*KUJDES: VENDOSNI VALVULËN E PRESIONIT NË POZICIONIN OPEN NË TË GJITHA GATIMET E NGADALTA

Author : Delimano