Pjatë me mish derri
Koha totale:
60 Min
- Përbërësit:
-
• 3.6kg mish derri
• 1 lugë çaji pluhur hudhre
• Kripë dhe piper për shije
• 2 x 340g shishe ketchup
- Pregatitja:
-
1. Heqim kapakun dhe vendosim mishin e derrit pluhurin e hudhrës, kripë dhe piper në tenxheren e brëndshme.
2. Hidh nje sasi uji të konsiderueshme për të mbuluar përbërësit.
3. Mbyllni kapakun dhe valvulën e lirimit të presionit. Shtypni BUTONIN BRAISE dhe programojeni për 1 orë.
4. Pas 60 minutash hapni valvulën e lirimit të presionit dhe kapakun. Largoni sasinë e tepërt të lëngut duke ruajtur vetëm 250-300 ml.
5. Copëtojeni mishin dhe e lyeni me ketchufq. Mund të shtoni pjesën tjetër të lëngut sipas shijeve.