Liko me kungull & domate të kuqe
Koha totale:
5 Orë
- Përbërësit:
-
• 400g kunguj të qëruar dhe pa fara
• 250g domate të qëruara & të prera
• 200g qepë e kuqe
• 50g rrush i thatë
• 250g sheqer
• 1 lugë çaji kripë
• xhenxhefil i freskët
• 1 thelp hudhër
• Arrëmyshk
• 150ml uthull
- Pregatitja:
-
1. Shtoni kungujt, domatet, qepë, rrush të thatë, sheqer, kripë, xhenxhefil, hudhër, arrëmyshk ,uthull në tenxheren MultiCooker. Shtypni BUTONIN STEW dhe lërini të ziejnë Shtypni BUTONIN CANCEL.
2. Mbyllni kapakun dhe shtypni BUTONIN WARMING dhe programojeni për 5 orë. Nëse trashet shumë shtoni pak uthull.
3. Hiqni kapakun dhe shtypni BUTONIN STEW për të reduktuar lëngun e tepërt.
4. Vendoseni likon e përftuar në një kavanoz.
5. Mund të rezistoje e mbyllur 1-6 muaj në një ambient të ftohtë.