Gjellë me mish qëngji dhe patate
Koha totale:
30 Min
- Përbërësit:
-
• 450 deri në 675g mish qëngji
• 1 qepë e madhe, e qëruar dhe e prerë
• 1 rrepë Suedeze, e qëruar dhe e prerë
• 2 deri në 3 karrota, të qëruara dhe të prera
• 50g thjerrëza të thata, të shpërlara
• Lëng mishi
• Lëng perimesh
• Ujë
• Kripë dhe piper i zi
• 450g patate
- Pregatitja:
-
1. Përgatitni të gjithë përbërësit
2. Shtypni BUTONIN STEW
3. Vendosni të gjithë përbërësit në tenxheren MultiCooker & mbusheni me uje për të mbuluar përbërësitt
4. Miksojini mirë, mbyllni kapakun dhe valvulën e lirimit të presionit.
5. Shërbejeni vetëm ose me turshi