Nuk keni produkte në shportë

Provo

Brinjë pikante

Koha totale:

30 Min

Përbërësit:

• 400ml salcë domate
• 2 thelpinj hudhër të grira
• 2 lugë gjelle salcë soje
• 3 lugë gjelle mjaltë
• 1 lugë gjelle salcë Worcestershire
• 1kg brinjë gici

Pregatitja:

1. Në një tas të madh, përzieni salcën e domateve, hudhren, salcën e sojes mjaltën dhe Salcë Worcestershire.
2. Shtoni në tas brinjët e gicit dhe i përzieni mirë.
3. I vendosni në tenxheren me presion MultiCooker.
4. Mbylleni kapakun dhe valvulën e lirmit të presionit. Shtypni BUTONIN STEW dhe programojeni për 20 minuta.
5. Pasi t’i keni gatuar shtypni BUTONIN CANCEL.
6. I vendosni brinjët në një paster.
7. Lëreni kapakun hapur dhe shtypni BUTONIN STEW dhe lëreni kapakun hapur deri sa të përftohet një salcë e trashë.
8. Shtypni BUTONIN CANCEL.
9. I lyeni brinjët me salcë dhe i vendosni në pjaten e shërbimit.

Author : Delimano